Final de Temporada

Final Temporada

Inscriu-te al CAMPUS d’estiu Bàsquet Sineu (enllaç)

S’acosta el final de temporada i la família Bàsquet Sineu tenim molt a celebrar.
Durant aquests mesos hem vist com el nostre nins i nines han progressat en el seu joc i han crescut en valors.

Veure gaudir del bàsquet als més petits és un plaer. Tant preesport i escoleta en les diades, com els preminis en la lliga, ho han donat tot en cada partit i en cada entreno. Aquests nins i nines tenen un gran futur esportiu per davant.

I que dir de nostres minis masculí i femení. Amb moltes ganes, il·lusió, força i tenacitat han superat mil dificultats aquesta temporada. Han millorat jornada a jornada aconseguint ser competitius quan moltes vegades eren molt inferiors en nombre però no en qualitat i confiança en els mateixos.

Els majors, els nostres infantils femení i infantils masculí no queden enrere. Després d’una primera volta impecable l’equip masculí va ser primer de grup sense conèixer la derrota. Per competir en una segona fase amb equips molt potents. L’equip femení ha anat millorant de manera constant, arribant al final de temporada amb un molt bon joc i actitud competitiva.

Volem reconèixer als nostres entrenadors i entrenadores la seva dedicació i saber fer. Els nostres nins i nines estan encantats amb ells.

Gràcies als nostres patrocinadors i col·laboradors pel seu suport.

I el nostre especial agraïment a les nostres sòcies i socis que cada temporada fan possible Bàsquet Sineu.

Ens veiem aquest dissabte en el Pavelló.

OMPLIM EL PAVELLÓ!!!

Deixa el teu comentari...