Partits 24 i 25-04-2021

MINI MASCULÍ
I per fi ha estat el torn dels petits, on tot i la derrota contra un equip molt més gran i madur que nosaltres, hem sabut fer el nostre joc, lluitar cada pilota dels 48 minuts i el més important, mai abaixar mai els braços.
Seguim treballant en la millora dels nostres.

ÀNIMS I ENDAVANT
1R PARTIT MINI MASCULÍ BASQUET SINEU

INFANTIL MASCULÍ VS SANT FRANCESC LLOPS
Partit còmode on, a pesar del resultat, ens va costar agafar el ritme de partit i finalitzar accions fàcils. Bona dinàmica de joc i defensa una vegada aconseguim estar concentrats i amb la intensitat adequada.

AL FINAL, 60-45 I BONES SENSACIONS D’EQUIP!

TALLERES MIQUEL SÈNIOR MASCULÍ VS AGORA PORTALS Quarta victòria consecutiva del Talleres Miquel sènior masculí, contra Agora Portals, 99-51.
El rival ha sortit més enxufat desprès del descans, guanyant el tercer quart 19-23. Hem millorat sensacions en atac, tornant anotar tots el que han jugat. El Sineu és l’únic equip invicte d’aquest grup, ara el repte és seguir millorant i passar gust.

JUNIOR MASCULÍ
Les desconcentracions ens varen costar el partit. Així i tot, seguim al cap damunt del grup. Les avantatges donades al rival, sumades a les errades en el moment de definir, ens va posar el partit costa per amunt.

SEGUIREM AMB L’ESFORÇ D’ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS!