CAMPUS 2021

Del 23 al 30 de juny de 2021 (cap de setmana exclòs)

PRESENTACIÓ
Un any més que passa, la família del Club Bàsquet Sineu segueix creixent en nombre de jugadors i jugadores i cos tècnic.

Tot i les dificultats del curs passat, degut a la pandèmia, el Club aposta per l’esport per a que els seus jugadors i jugadores puguin gaudir any rere any del seu esport.

El club ha aconseguit sortir endavant gràcies a la gran feina de tots els seus integrants, entrenadors i entrenadores i Junta Directiva, on conjuntament amb els jugadors i jugadores han aconseguit poder gaudir del bàsquet una temporada més, en un any tan complicat com aquest. Per aquest motiu, i després de l’èxit en edicions passades, hem volgut programar una activitat, plena de passió i diversió durant l’estiu.

El campus es el format escollit, com a activitat de temps lliure de caràcter esportiu. Aquesta activitat suposarà una continuïtat per a tots els que formen part de la família del Club Bàsquet Sineu, i una pressa de contacte per aquells infants que volen venir a provar-ho i descobrir el nostre esport.

Durant el campus es seguirà el protocol el·laborat per la FBIB i totes les mesures higièniques i operatives necessàries per a la seguretat dels jugadors i jugadores, dels tècnics i dels possibles convidats.

OBJECTIUS GENERALS:

Gaudir de l’esport i d’activitats de lleure.

Conèixer i practicar el bàsquet.

Millorar, aprendre i aplicar noves habilitats motrius.

Potenciar el desenvolupament personal de cadascú.

Afavorir les relacions interpersonals mitjançant les situacions de cooperació i treball en equip.

Fomentar el respecte i la tolerància cap a les individualitats de cada persona.

Entendre i aprendre a respectar les normes de les activitats i del campus.

Conèixer el club de bàsquet Sineu i les seves activitats.

Per a poder planificar l’activitat d’acord amb les normatives que existeixin en el moment de la celebració, és molt important per a nosaltres que emplenis el següents formulari si estàs interessat/da.

GRUPS:

  • Iniciació 5-6 anys (2015-2016)
  • Petits 7-8 anys (2013-2014)
  • Preminis 9-10 anys (2011-2012)
  • Minis 10-12 anys (2009-2011)
  • Infantils i Cadets 13-16 anys (2005-2008)

Gràcies, Salut i Bàsquet!!!


FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ CAMPUS BÀSQUET SINEU 2021
Del 23 al 30 de juny (cap de setmana exclòs)


No


Matinet (opcional) 8h a 9hGeneral 9h a 13hGeneral amb dinar 9h a 15hComplet amb dinar 9h a 17hComplet sense dinar 9h a 13h i 15h a 17hDinar 1 dia 13h a 15hNit (per General)


No