TRETS D’IDENTITAT

CLUB BÀSQUET SINEU – VALORS

TOTS SÓM BÀSQUET SINEU I TOTS EN VOLEM GAUDIR.

Tots els nins i nines independentment del nivell que tenen, tendran cabuda al club, intentant que tots arribin a un nivell òptim per la pràctica del basquet.

RESPECTAR AL BÀSQUET I A TOTS ELS QUE EN FORMEN PART.

Tots els que formen bàsquet Sineu, mares i pares, jugadors i jugadores, entrenadors i directiva tractaran en respecte a tots els seus integrants. Així com als jugadors, entrenadors i afició adversària. Intentant, des del model i no la confrontació, fer del bàsquet un esport més noble.

Tots els jugadors/es del bàsquet Sineu facilitaran als àrbitres la seva tasca, no protestant, aixecant la mà quan se’ls assenyali una personal i escoltant les correccions que l’àrbitre les pugui fer. I al final del partit el saludaran donant-li la mà.

Els entrenadors i la resta d’integrants del club entendran que la labor de l’àrbitre és molt complicada i per tant li facilitaran la tasca.

COOPERAR: ACCEPTAR RESPONSABILITAT I COMPROMÍS INDIVIDUAL DINS D’UN PROJECTE COMÚ

És molt important conscienciar a pares/mares i jugadors/es del compromís que han adquirit amb la resta d’integrants del club quan passen a formar part d’ell.

Els jugadors i jugadores han d’arribar puntuals als entrenaments i partits; han de venir amb roba i calçat esportiu.

Els jugadors i jugadores han de dur aigua per hidratar-se en els entrenaments i als partits.

Pels jugadors i jugadores és important que a les grades hi hagi persones donant-los suport i més encara els familiars. També quan els equips juguen a fora camp.

ACCEPTAR I SUPERAR ELS LÍMITS PERSONALS. AMB DISPOSICIÓ A L’ESFORÇ I A L’AUTO EXIGÈNCIA.

* Quan acabi el partit els jugadors i els tècnics s’ajuntaran per fer tasques de recuperació i comentar aspectes positius del partit.

* L’equip és el responsable que al final dels partits, entrenaments i activitats de club les nostres instal·lacions quedin recollides, ordenades i netes.

VALORAR EL JOC EN EQUIP INDEPENDENTMENT DE QUI JUGUI.

* Al principi i al final del partit com a mínim tot l’equip farà un crit on aparegui «… Bàsquet Sineu…»

Al final de cada quart els jugadors i jugadores que estaven a la banqueta s’han d’aixecar i saludar a tots els companys que han jugat el quart.