Visita al Palau d’Esports Son Moix

Amb moltes ganes de gaudir de l’ambient i l’espectacle d’un partit de bàsquet LEB, ens vam anar a veure al Palma Air Europa Clíniques Rincón (Unicaja B, de Màlaga).
El pavelló no es va omplir però hi havia força gent. Arribem aviat per poder veure totes les fases del partit des de l’escalfament. Saludem al Xavi Sastre al qual agraïm la seva atenció.


El primer quart va estar molt igualat amb moltes imprecisions per part dels dos equips. El segon període, clarament dominat per l’equip de Màlaga va deixar el marcador al descans en 25-35.
La sortida del Palma Air Europa a la segona part va ser espectacular: gran intensitat física en les defenses i atacs, molta velocitat en les jugades amb un alt grau d’encert. Tot el públic aclamava la remuntada amb un parcial de 26-19, que va deixar el partit en un inquietant 51-54.
Malauradament, al Palma no va poder aguantar el mateix nivell en l’últim període coincidint amb un molt bon joc dels malaguenys. Contra els nostres pronòstics inicials, el resultat va ser de 62-76 acord al joc desenvolupat pels dos equips.

Cal destacar el partit que ens va oferir Ricardo Guillem, del conjunt andalús, que amb la seva experiència, tècnica i bon va ser clau en la victòria del seu equip. Va aconseguir 25 punts, cap personal, 11 rebots i 3 assistències. Aquest jugador canari, de 38 anys, està considerat el millor de la Lliga Adecco Or i ho va demostrar a Palma.
L’experiència va ser molt entretinguda i segur que tornem aviat.
Salut i bàsquet!

Deixa el teu comentari...