Tornada a la competició

La passada setmana hem viscut algunes novetats en Bàsquet Sineu: el dimecres, el 2×2 Bàsquet Street es va quedar sense equip imbatut i vàrem inaugurar la nova classificació creuada. A més, el nostre bloc presenta una nova pàgina amb la nostra patrocinadora i col·laboradors.

El dissabte de matí vam començar la jornada amb els pre-minis, malauradament l’equip visitant no va poder venir per problemes de salut, així i tot, els nins i les nines van jugar un poc entre ells mateixos i algun pare i alguna mare també va tirar a cistella.

A les 10.45h, va començar el partit de mini femení contra un Joan Capó, de Felanitx, molt seriós, amb una molt bona i intensa defensa i un atac ràpid. Les visitants van dominar el joc d’un partit molt animat amb detalls de gran nivell.

IMG_20150124_114142

Abans de començar el mini masculí en tot el pavelló es va guardar un respectuós minut de silenci a la memòria de Toni Pujol, una persona clau en la Història del Bàsquet Balear que va ser entrenador del Santa Mònica. (+info)

IMG_20150124_121024

Durant el partit, el domini va ser de l’equip visitant però als darrers períodes els nostres jugadors millorant la defensa i amb atacs ràpids van imposar el seu joc.

IMG_20150124_125356

Deixa el teu comentari...