Resum de la jornada

Aquesta jornada va començar aviat, divendres les nostres minis van jugar a Palma:

Bon partit de bàsquet el jugat entre els equips mini femení de Sineu i Madre Alberta. Les nostres jugadores van sortir una mica adormides i no ha estat fins el tercer quart que van començar a reaccionar amb una excel·lent defensa i molt bones finalitzacions individuals, l’equip segueix cap amunt. Ara a seguir fent feina. Salut i Bàsquet!

També volem ressaltar la unió de l’equip per part de les nines que descansen que també vénen a estar amb les seves companyes. Gràcies nines!

IMG-20150130-WA0004 IMG-20150130-WA0005 IMG-20150130-WA0006

El dissabte de matí, un cop més, els i les pre-minis federats es van quedar sense jugar el seu partit per problemes de salut de l’equip visitant.

A Montuïri, es va celebrar una diada del Consell, amb la participació de la nostra escoleta i pre-minis. L’ambient va ser molt bo i tots i totes van gaudir de la jornada. L’organització i els arbitres varen afavorir un ambient de concòrdia, esportivitat i aprenentatge.

Per acabar, l’equip mini masculí es va desplaçar a Palma, al col·legi La Salle. Els nostres nins varen sortir molt motivats i concentrats. Des d’una bona i intensa defensa i transicions ràpides dominem els primers períodes. L’equip local, a poc a poc, va millorar el seu lloc i va robar moltes pilotes en defensa. Van aplicar molt bé conceptes bàsics com la passada i tall amb bons resultats, i tant que al final del cinquè parcial les forces estaven totalment igualades. Només podem agrair el gran esforç i l’esportivitat dels dos equips, donant exemple als més grans. Cal destacar que els nostres no estan acostumats a jugar en una pista tan àmplia i es van adaptar molt bé.

2 comentarios en “Resum de la jornada

Deixa el teu comentari...