Una setmana ben completa

Comencem comentant la jornada de dissabte passat, dia 8. Els nostres preminis per tercera vegada consecutiva no van poder jugar a causa de la grip. En aquesta ocasió les baixes van caure del nostre costat.

En el partit de casa, mini femení, amb l’Artà – ses 3 Forquetes, molt bona sortida de les jugadores artanenques molt més «enxufades» que les nostres pel qual començaren a agafar diferències. A les nostres jugadores els costava mantenir el ritme defensiu aconseguit en els últims partits. Millora a la segona part tot i que seguíem regalant passades a l’equip visitant. A posar-se les piles i seguir fent feina! I gràcies a les jugadores que descansaven per la seva assistència!

Després del partit del mini femení van començar els nostres nins infantils amb el Sa Pobla BC Partit amb dues parts molt diferents, els tres primers períodes amb un bon joc i una gran defensa i el quart, cinquè i sisè en on van començar els dubtes i errors no forçats que van fer que comencessin els nervis, al final un resultat merescut, seguim fent feina!

Dijous, dia 12, alguna cosa va passar als nostres jugadors i jugadores de totes les categories: el carnaval va arribar amb força a Bàsquet Sineu …

Divendres 13, comuniquem la decisió de la junta directiva de crear la figura del «soci/a de Bàsquet Sineu» en el procés de consolidació del club (+info). Ens agradaria que, almenys, una persona de cada família que formem Bàsquet Sineu sigui soci. A més, es va publicar la convocatòria de les pròximes eleccions per triar Junta Directiva (+info).

Dissabte 14, les nostres minis van viatjar a Pollença. Partit on les jugadores del Bàsquet Sineu van quedar totalment descentrades degut a l’autèntic ball de bastons emprat per l’equip de Pollença. Realment va esser un simulacre d’aquest estimat joc. A la represa del descans i gràcies a la millora arbitral es va poder jugar un partit normal. Partit per reflexionar sobre la gestió dels partits en categories de minibàsquet, tot per guanyar?

Per altra banda, a Sineu van començar els nostres preminis el seu partit amb el Santa Maria. L’equip visitant en tot moment va demostrar la seva bona tècnica individual, ben organitzats en defensa i amb alguns jugadors molt alts i àgils, dominant el partit. Els nostres jugadors i jugadores es van esforçar al màxim per superar una intensa defensa i trobar vies de joc.

IMG_20150214_114446

A continuació, partit intens el jugat amb el CIDE, que va començar molt fort i pareixia que seria fàcil per a l’equip palmesà, però a poc a poc el Sineu va començar a creure en el mateix i guanyar períodes fins a arribar a la victòria al final del partit. Seguirem fent feina per millorar.

 

Deixa el teu comentari...