Merescudes vacances

Ja estem gaudint de les vacances mirant amb il·lusió la resta de la temporada. I, encara que molts dels nostres jugadors i jugadores ja estan comptant les hores per començar el Campus de Bàsquet de Pasqua 2015, a Sant Llorenç des Cardassar.
En les últimes setmanes els nostres nins i nines, de totes les categories, han experimentat una progressió important en el seu joc i el seu rendiment. I s’estan divertint com mai.

IMG-20150402-WA0004
Aquí tenim com a prova una foto del partit amistós d’ahir de les nostres minis femení amb el Molinar i el bé que s’ho van passar. El Molinar que va venir amb nines minis de segon any i infantils. Partit distret i que vindrà per adaptar-nos a les cistelles i camp grans i també per guanyar confiança. L’equip ho va passar molt bé.
La segona volta ens permet veure com ha evolucionat el joc dels nostres jugadors i jugadores. Cal destacar el gran partit, mini masculí, jugat el passat 28 de març amb el Sant Josep, on hi va haver dues parts ben diferenciades. El primer i segon període on els nostres van caure en imprecisions pels dubtes creades per la manca de confiança en ells mateixos. I a partir del tercer període van esborrar al Sant Josep de la pista, jugant per moments a un nivell més que acceptable. Seguim fent feina per continuar en la línia actual.


La setmana anterior ens va tocar patir amb el Bahía San Agustín que va dominar 4 dels 6 períodes i encara lluitem molt no va acompanyar el resultat.

D’altra banda, el nostre preminis mixtes no es queden enrere i cada vegada estan jugant més conjuntats, amb millor defensa i bones jugades d’atac.

Salut i Bàsquet!

Deixa el teu comentari...