Comunicat 21.04.2020

Estimades sòcies i socis,

En primer lloc, des del Club Bàsquet Sineu, volem expressar el nostre desig que totes i tots estigueu el millor possible donades les circumstàncies que ens ha tocat viure, derivades de la pandèmia de l’COVID-19. La nostra preocupació i solidaritat amb les famílies que ho estan passant malament i estan patint pitjors conseqüències familiars i/o econòmiques.

Com sabeu, complim un mes des que es va declarar l’Estat d’Alarma i es van suspendre oficialment totes les activitats de club. Creiem oportú, després de la incertesa de les primeres setmanes posar-nos en contacte amb voltros per informar d’algunes qüestions importants:

Activitat social i esportiva.

Davant la incertesa de les mesures i terminis respecte al confinament que marcaran les autoritats, des del Club només podem compartir la nostra intenció de, tan aviat com sigui possible, adaptar les activitats al temps i recursos que tinguem. A mesura que les normes de confinament es flexibilitzin podem quedar diferents i diversos integrants del club per veure’ns d’aprop, parlar d’aquesta època diferent de la nostra vida i per què no!, fer alguna activitat física conjunta (s’admeten propostes en els grups de wasap d’equip).

Esperem poder posar en marxa un Campus, on l’objectiu principal serà el retrobament de tots i cadascun dels que formam part del Club Bàsquet Sineu. Participar en esdeveniments esportius amb altres clubs propers o que la Federació ens pugui plantejar.

Tema econòmic i quotes.

Volem agrair per avançat el suport i la col·laboració que estem rebent per part dels jugadors i jugadores, famílies, entrenadors, patrocinadors, ajuntament i institucions esportives.

Trobem 3 situacions diferents pel que fa a el pagament de quotes:

  • Socis que ja han abonat la temporada completa: en la mesura del possible, us demanem guardar la part proporcional al tercer trimestre per a l’inici de la següent temporada o bé per a les possibles activitats que puguem organitzar al final d’aquesta. Estem a la vostra disposició per a considerar casos individualment.
  • Socis que han pagat els dos primers trimestres: en aquest cas, us demanem no ingressar res més. En la mesura que sorgeixin noves activitats ja us anirem informant.
  • Socis pendents de pagament d’alguna quota del primer i / o segon trimestre: us preguem, en la mesura de les vostres possibilitats, ingressar la part pendent. És importantíssim per poder assumir les responsabilitats i despeses contretes amb els nostres entrenadors i la Federació.

Amb aquest i qualsevol altre cas, podeu posar-vos en contacte amb Miquel Ramis (president) o José Manuel García (tresorer) per a més informació.

Assemblea de socis i eleccions any 2020

La Junta directiva va adoptar en l’última reunió del 14 de març convocar una assemblea de socis a finals del mes d’abril per convocar les eleccions a la nova junta directiva per al període 2020-24. De moment queda suspesa fins que es pugui realitzar.

Durant la resta del confinament

L’equip d’entrenadors va acordar aquest divendres passat que mantindran el grup de cada equip actiu, contactant amb ells i elles com a mínim un cop per setmana, precisament amb l’objectiu de fer EQUIP. També podran proposar algun repte o treball tècnic que cada un podrà fer en funció de les seves possibilitats. Si algún jugador/a no disposa de pilota de bàsquet a casa, si us plau que ens ho faci saber i li farem arribar una pilota del club

Estem a la vostra disposició per col·laborar i dur a terme aquelles idees que pugueu suggerir.

Moltes gràcies per la col·laboració i formar part d’aquesta gran família de bàsquet.

Salut i Bàsquet !!! Ara més que mai !!!

Deixa el teu comentari...