Partits 17 i 18/04/2021

JÚNIOR MASCULÍ VS S’ALJUB SÓLLER
Una jornada atípica. L’equip rival es presenta només amb 5 jugadors. Consultats els motius a l’entrador adversari, ens diu que els qui no han vingut a jugar és perquè tenen persones majors a casa i tenen por de contagiar-los. Comprensible. Permetérem que els nostres jugadors jugaren amb llibertat de decisió dins de l’ordre tàctic habitual variant defenses que s’entrenen, però no cercar distàncies en el marcador que deshonrin a l’altre equip. Victòria esperable del Sineu. Felicitar als 5 jugadors de l’altre club per la seva lluita fins al final.

A tope Bàsquet Sineu!

CADET FEMENÍ
Derrota que fa mal pel nivell de lluita de les nostres jugadores. Férem totes les variants ofensives, estant en el partit tot el temps. Corregir situacions defensives és el que ens queda d’aprenentatge. Així hi tot l’evolució de les jugadores va per bon camí.

Amunt Bàsquet Sineu!

INFANTIL MASCULÍ VS CIDE ROJO A
Partit molt defensiu i de molt de contacte, on el rival ens va plantejar una defensa de zona pres amb 2 i 3 contra uns de sortida de la pilota. Això va fer que ens costàs trobar el ritme de partit ja que castigaven sovint les nostres errades. Partit de menys a més on els nostres jugadors se’n varen endur el premi de la victòria a la darrera jugada després d’anar per darrera en el marcador durant tot el partit i lluitar fins al final.

Dosi de moral per als al·lots i bon aprenentatge!

Deixa el teu comentari...