Pre-esport i Bàsquet!!!

Benvinguts amics i amigues
Comencem la nova temporada amb moltes ganes de seguir gaudint amb el bàsquet i consolidant el nostre esport a Sineu i pobles veïns.
La nostra oferta aquesta temporada és molt àmplia i sempre estam oberts als vostres suggeriments. D’aquesta manera tindrem nins i nines en totes les categories des dels 3 anys fins als 18 any.

PER A NINS I NINES DEL 2016-2017-2018!!!

Pre-esport i Bàsquet
Després de molts d’anys d’experiència i èxit fent aquesta activitat amb els més petits del poble i de l’aturada forçada que patirem el curs passat, pensam que ens hem de posar en marxa. Pensam que a n’aquestes edats els nins i nines es senten més comodes fent l’activitat en un espai acollidor i intim com és el gimnàs de Rodamilans, no serà possible i creiem que el pavelló pot suplir-ho millor que el pati exterior de l’escola.
El grup, degut a les seves característiques, nins/nines de 3,4 i 5 anys tindrà una ratio màxima de 10, tenint un entrenador, graduat i especialista amb la iniciació a tos els esports, que els ajudi a desenvolupar totes les seves habilitats motrius.
El preu de l’activitat serà de 25 € al mes i a més de les sessions anuals inclourà diades mensuals i la llicència pels jocs escolars del Consell de Mallorca, que inclou una assegurança esportiva.
Ho fariem els dimarts i dijous de 15,30 a 16,30 al pavello de l’IES des de l’octubre al maig (excloent festius i vacances escolars).

Dimarts 21 de setembre a les 15,30h
Pavelló IES SINEU

El proper dimarts 21 de setembre a les 15’30 vos convidam a que els vostres fills i filles venguin a fer un tast d’aquesta activitat al pavelló, mentres podrem fer una reunió per aclarir i coordinar de la millor manera aquesta activitat amb les mares i pares.

Deixa el teu comentari...