Gala de l’esport 2021

A l’edició d’enguany de la Gala de l’esport de l’Ajuntament de Sineu, el Club Bàsquet Sineu va tenir l’honor de fer la presentació.

Aquest és un any especial pel nostre club ja que complim 10 ANYS!!!!

A l’acte es va entregar la Barcella d’OR al mèrit esportiu a nen Pep Oliver Espinosa, atorgament que es va fer conjuntament amb el club de Judo. En Pep fa anys que combina ambdós esports.

I la barcella d’OR als valors esportius es va entregar als jugadors i jugadores que han format part del nostre club durant aquests 10 anys, als que des de l’inici de la seva creació i fins ara segueixen fent cistelles en el nostre pavelló:

  • Isabel Estela Riutort
  • Mar Garcia Vázquez
  • Marta Picó Serra
  • Paula Fuster Antich
  • Daniel Garcia Vázquez
  • Tonina Ramis Gelabert
  • Maria de Lluc Ramis Gelabert
  • Marc Ramis Niell
  • Tonina Alomar Sastre

El que més destacam d’aquest camí fins als 10 anys és que tenim equips a quasi totes les categories: des de 3 anys fins a un equip sènior que vam estrenar l’any passat, passant per premini, mini, infantil, cadet i junior. Hem superat els 150 jugadors/res. !!!

En el nostre pensament sempre hi ha un reconeixement a totes les persones que han fet possible aquest camí i que ens han acompanyat durant aquest i sense els quals no haguéssim arribat fins aquí: entrenadors/res, membres de la junta directa, jugadores i jugadors, pares i mares, patrocinadors i col·laboradors, A TOTES I A TOTS GRÀCIES!.

Esperam celebram molts anys més, salut i bàsquet Sineu!!!

Deixa el teu comentari...