3 x 3 Torneig de Sant Marc 2022

ESCOLETA-PREMINIS-MINIS.
No aturam, al matí 10 equips (uns 45 jugador@s) han disfrutat de competir en el primer torneig de bàsquet de San Marc. Més de 30 partits i moltes més cistelles.
Però més important que les xifres són les cares d’alegria de cada un d’ell@s quan aconseguien una cistella, quan després d,un conflicte arribaven a una solució, quan s’organitzaven per anar jugant tot@s, quan venien cap a la taula de l’organització a donar el resultat del partit, quan aplaudien les cistelles dels companys/adversaris o la participació de tots els equips.
Enhorabona als prebes, les llimones, les tomàtigues, els kiwis, les colfloris, les carabasses, les carxofes i als tres equips d’escoleta.

INFANTIL-JUNIORS-SENIORS.
I l’horabaixa 9 equips formats per jugador@s de les categories de cistella grossa han competit per arribar a la final del 3×3. Tots i totes han fet un magnífic treball d’equips amb els integrants del seus grups que es coneixien en aquell mateix moment. Enhorabona a les pomes, a les pastanagues, als melons, a les síndries, a les patates, a les albergínies, a les taronges, a les prunes i als kiwis.


En definitiva una jornada completa on tots i totes hem compartit una de les coses que més ens agrada fer: BÀSQUET!

1, 2, 3 BASQUET SINEU!!!

Deixa el teu comentari...