PRESENTACIÓ BÀSQUET SINEU Temporada 2023-2024

El passat dissabte dia 25 de novembre de 2023 va ser el dia de la presentació del Club, per nosaltres una gran festa on els vertaders protagonistes són els jugadors i jugadores i on podem trobar-nos tots junts a un mateix espai. On es pot visualitzar que SOM BÀSQUET SINEU!

I és que aquesta família, la nostra, la del Bàsquet Sineu, la que formam tots i totes els que som avui aquí,  no atura de créixer i ho fa quantitativament i qualitativament. 

Ja som més de 200 jugadores i jugadors, delegats i delegades i tècnics i tècniques els que formam el club, amb un total de 15 equips.

Agrair a la Junta Directiva, que de forma totalment voluntària cerca temps i recursos per a que aquest club pugui seguir creixent i funcionant.

A l’equip de tècnics i tècniques, que són la base del club i que gràcies a la seva gran feina, dins i fora de la pista, aconsegueixen que cada vegada tinguem més petites i petits al club; sense cap dubte podem dir amb molt d’orgull que comptam amb un gran equip d’entrenadores i entrenadors, però sobretot de grans persones.

No ens volem oblidar dels nostres sponsors i col·laboradors, sense ells tampoc no seria possible tot això, i esperam poder comptar amb ells moooooollts d’anys més i seguir millorant any rera any.

#SombàsquetSineu

Fotos by @Martí Amengual

Benvinguda
Cadets Femení
Cadets Masculí
Infantil Femení negre
Infantil Femení rosa
Infantil Masculí
Mini Femení rosa
Mini Masculí Negre
Mini Masculí Rosa
Premini Mixt rosa
Premini Mixt negre
Escoleta
Pre-esport
Senior Masculí
Senior Femení
Tècnics i Tècniques
Delegats i Delegades
Junta directiva

Deixa el teu comentari...