Partits 1 i 2-05-2021

INFANTIL MASCULÍ VS SA POBLA
Derrota dels nostres davant Sa pobla on no vàrem aconseguir trobar es camí a sa cistella ni la intensitat defensiva necessària per aturar un bon rival que va jugar més ràpid i amb més encert. 35-63, correctiu per posar-nos ses piles i aixecar-nos amb mes força.

AMUNT SINEU!

JUNIOR MASCULÍ
El millor partit de la temporada pel que fa a l’ordre en el joc. En defensa hem utilitzat totes les variants entrenades. Hem aconseguit sortir en contra atac amb bon criteri i l’atac s’ha construït en equip com ha de ser. Victòria merescuda.

VISCA BÀSQUET SINEU!

CADET FEMENÍ
Derrota justa davant un rival que en tot el partit no ha deixat de lluitar cada pilota. Vàrem donar totes les avantatges defensives. Per a defensar s’ha de voler i estar convençut de que es pot. L’atac és una construcció d’estratègies que s’ha de desenvolupar en equip i també estar convençut de que són eines adequades per a assolir els objectius. Una frustració mal canalitzada empitjora la capacitat per resoldre les situacions a les que hem de fer front.

PODEM BÀSQUETSINEU!

Deixa el teu comentari...