Partits 4,7, 8 i 9-05-2021

INFANTIL MASCULÍ VS LLUCMAJOR

Molt bon partit dels nostres contra Llucmajor. Primers compassos superats com de costum, però ràpida reacció amb molt bona defensa a tota pista i atacs ordenats amb bona presa de decisions per part de tots els jugadors. Vàrem arribar al darrer minut de joc guanyant per un punt i perdérem al final 60-53 després d’un final complicat. A falta d’11 segons per acabar el partit i un punt a baix, ens varen sancionar amb una falta antiesportiva i tres tècniques que feren decantar el resultat des de la línia de tirs lliures.

Malgrat tot, ens ho vàrem passar de valent!

JUNIORS MASCULÍ VS PORTOCRISTO

Ordre i concentració ens han donat un volum de joc que no ha decaigut en tot el partit. Hem jugat en equip, atacant amb criteri i defensant cercant els objectius.

Molt bon partit de tots.

CADET FEMENÍ VS IMPRENTA BAHIA SAN AGUSTIN
Bones defenses ens donen coratge i estam en partit durant tres quarts. Millora de l’actitud de joc d’equip i això es nota a la pista.

Amunt cadets!

MINI MASCULÍ VS CAMPOS
Primer partit a casa dels nostres, on malgrat la diferencia d’alçada han competit com el gran equip que som, sempre amb il·lusió, esforç i sacrifici i jugant en equip!!!

Ànim i endavant!

MINI FEMENÍ VS CAMPOS

Les jugadores del mini femení varen sortir amb una concentració i unes ganes de lluitar la pilota que se varen veure reflectides positivament en pràcticament totes les accions defensives. Ofensivament se va encarar molt a cistella cercant l’u contra u, tot i que les ànsies de fer-ho molt ràpida i fortament varen fer que algunes vegades faltés la bona disposició espacial de jugadores sense pilota i unes finalitzacions que no acabaven en cistella

A seguir millorant!

SÈNIORS VS PORTOCRISTO

Sisena victòria consecutiva del sènior Talleres Miquel, contra el Portocristo. L’equip rival va presentar batalla fins el final, amb només 8 jugadors. Els nostres tornaren a anotar tots.

Amunt equip!

PREMINI 2012 VS CONSELL

Els preminis 12 van avançant. Davant el Consell, que va més rodat, vàrem començar un poc adormits i corrent darrera la pilota els primers temps, va costar encistellar … Després, els darrers temps, ja vàrem agafar ritme i encistellar.

Partit per aprendre!!!

PREMINI 2011 VS SANTANYÍ

Partit que pintava molt malament sobretot els dos primers períodes, però poc a poc vàrem anar agafant confiança, sobretot després del descans, contrast de la primera part. Millors defenses, cistelles continues i una banqueta que no aturava d’animar, van fer que tots desfruitéssim del partit!